Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt decizie acord de mediu CF Sighisoara Coslariu

Detalii

Autor: ARPM Sibiu,
Adăugat: 2011-04-12 10:01:03
Ultima actualizare: 2011-04-12 10:01:03

12.04.2011

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND EMITEREA ACORDULUI DE MEDIU

pentru proiectul

”Reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, componentă a coridorului IV Pan-European, pentru circulaţia trenurilor cu viteze mexime de 160 km/h – Tronsonul Sighişoara – Coşlariu”

titularul proiectului

n                          Compania Naţională de Căi Ferate – CFR S.A

ARPM Sibiu anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, componentă a coridorului IV Pan-European, pentru circulaţia trenurilor cu viteze mexime de 160 km/h – Tronsonul Sighişoara – Coşlariu”, situat pe traseul căii ferate în judeţele Mureş, Sibiu, Alba, titular Compania Naţională de Căi Ferate – CFR S.A.

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul ARPM Sibiu, Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A, în zilele de luni-joi între orele 8-16,30 şi vineri 8-14, precum şi la adresa de internet a ARPM Sibiu http://.arpmsb.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul ARPM Sibiu, Sibiu str. Hipodromului nr. 2A, judeţul Sibiu, în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 17.04.2011 .


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.