Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Demararea procedurii de achizitie pentru atribuirea contractului de servicii - managementul zonelor fierbinti pentru conectivitate

Detalii

Autor: APM Sibiu,
Adăugat: 2013-08-05 15:03:48
Ultima actualizare: 2013-08-05 15:03:48

Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu,

în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie pentru atribuirea contractului de servicii de consultanţă în domeniul identificării şi managementului integrat al hot spot-uri (zone fierbinţi care conţin mai multe tipuri de bariere) pentru proiectul „Managementul integrat al diversităţii biologice şi a peisajului pentru dezvoltare regională durabilă şi conectivitate ecologică în Carpaţi (BIOREGIO Carpathians)”. Prin intermediul serviciilor achiziţonate se va realiza:

  •  Colaborarea cu experţii numiţi pe WP5 şi ERDF PP5 – EURAC Research în vederea colectării şi analizei datelor relevante privind barierele naturale, sociale şi economice precum şi posibilităţile de conectivitate a ariilor naturale protejate din Carpaţii Româneşti, având la bază zonele definite teoretic printr-un model electronic, aplicat de EURAC Research pe hărţile Corine biotops.
  • Colaborarea cu experţii numiţi pe WP5 şi ERDF PP5 – EURAC Research în vederea selectării    (zone fierbinţi care conţin mai multe tipuri de bariere) având la bază experienţa practică.
  • Colaborarea cu experţii numiţi pe WP5 şi ERDF PP5 – EURAC Research în vederea selectării a 3-4 hot spot-uri precum şi a grupurilor de interes, stakeholders, în relaţie cu acestea pentru pregătirea unei vizite în teren.
  • Colaborarea cu experţii numiţi pe WP5 şi ERDF PP5 – EURAC Research în vederea organizării unei vizite în teren. Asigurarea participării unor reprezentanţi ai grupurilor de interes identificaţi.
  • Organizare logistică a vizitelor în teren la care să participe factorii interesa?i din zonă.
  • Colaborarea cu experţii numiţi pe WP5 şi ERDF PP5 – EURAC Research în vederea elaborării recomandărilor şi concluziilor
  • Colaborarea cu experţii numiţi pe WP5 şi ERDF PP5 – EURAC Research în vederea colectării propunerilor şi a metodologiilor din diverse domenii conexe ş.a.

conform documentaţiei descriptive ataşate.

Procedura aplicată: achiziţie directă

COD CPV 71241000-9 Studii de fezabilitate, servicii de consultanţă, analize

Valoarea estimată a achiziţiei: 8064 Euro (fără TVA)

 Transmiterea ofertei se va face la:  Fax: 0269-444.145 sau   E-mail: office@apmsb.anpm.roşi arii.protejate@apmsb.anpm.ro

Documentatie descriptivă


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.