Reglementări > Autorizatia integrata de mediu

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 SC ENER-G TEHNOLOGII ENERGETICE SRL- anunt public depunere solicitare Lucrari de construire a unei noi capacitati de prod energ electrica pe DEDMI Cristian

Detalii

Autor: ARPM Sibiu,
Adăugat: 2012-05-22 15:39:45
Ultima actualizare: 2012-05-22 15:39:45

22.05.2012

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU PENTRU PROIECTUL

„Lucrări de construire a unei noi capacităţi de producere a energiei electrice, racord electric (instalaţie de producere energie electrică utilizând gaz de depozit colectat din depozitul ecologic de deşeuri menajere şi industriale asimilabile acestora – DEDMI Cristian)”

Titular de proiect

SC ENER-G TEHNOLOGII ENERGETICE SRL

 

ARPM Sibiu anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Lucrări de construire a unei noi capacităţi de producere a energiei electrice, racord electric (instalaţie de producere energie electrică utilizând gaz de depozit colectat din depozitul ecologic de deşeuri menajere şi industriale asimilabile acestora – DEDMI Cristian)”, propus a fi amplasat în COM. Cristian, la depozitul de deşeuri autorizat, judeţul Sibiu.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul ARPM Sibiu, Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A, judeţul Sibiu şi la sediul SC Ener-G Tehnologii Energetice SRL, în zilele de luni-vineri, orele 8-16.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul ARPM Sibiu, fax. 0269/444.145 sau office@arpmsb.anpm.ro.”


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.